Registreren    Aanmelden    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » ACTUEEL » Actueel Spoorwegen Nederland
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] Auteur Bericht
 Titel: Verplichte fietsreservering in de trein
 Bericht Geplaatst: 08 jul 2021, 15:02 
Offline
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 03 maart 2014, 20:26
Berichten: 1271
NS start met proef fietsreservering

NS start deze zomer met een proef, waarbij reizigers hun fietsplek voorafgaand aan de reis dienen te reserveren via Treinwijzer. Tijdens de proef ontvangen reizigers 25% korting op het Fietskaartje Dal. Met de proef krijgt de reiziger meer zekerheid op een plek voor zijn of haar fiets.

Traditiegetrouw nemen veel reizigers hun fiets mee in de trein tijdens de zomermaanden. Dat zal deze zomer niet anders zijn, doordat veel Nederlanders vakantie in eigen land vieren. De fiets en de trein zijn een bewezen gouden combi. Wel is het door beperkte ruimte voor fietsen belangrijk om de reizigers met fiets zo goed mogelijk te spreiden over de treinen. Met de verplichte fietsreservering krijgen reizigers meer zekerheid op een fietsplek. NS hoopt hiermee overlast voor zowel reizigers als collega’s te verminderen. 

Proef geldt van 10 juli tot 15 september

Vanaf 8 juli is het voor reizigers al mogelijk om de fiets voorafgaand aan de reis te reserveren. Vanaf 10 juli gaat de proef in en is reserveren verplicht. De tijdelijke korting van 25% op de Fietskaart dal gaat ook per 10 juli in. Naast dat reizigers een reservering kunnen maken via Treinwijzer in de NS-app of op ns.nl/fiets, is het ook mogelijk via klantenservice of bij een NS servicebalie op het station. Reizigers worden op verschillende manieren op de hoogte gesteld van de proef. Meer informatie is te vinden op ns.nl/fiets.

_________________
nieuwsspoor is het nieuwsaccount van Spoorforum waarmee nieuws uit andere media wordt vermeld

Uiteraard mag je op nieuwsberichten inhaken. Nieuwsspoor zal zelf nooit meediscussiëren, maar geeft slechts vergaard nieuws door. Nieuwsspoor neemt geen verantwoordelijkheid voor de vermelde nieuwsberichten.Leden mogen op eigen naam uiteraard ook andere nieuwsberichten plaatsen.


Omhoog 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 
Forumoverzicht » ACTUEEL » Actueel Spoorwegen Nederland


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar: