SPOORFORUM.nl
https://www.spoorforum.nl/spoorforum/phpBB3/

Woede over uitval treinen Den Haag-Leiden-Haarlem-A'dam
https://www.spoorforum.nl/spoorforum/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=9375
Pagina 1 van 1

Auteur:  nieuwsspoor [ 18 okt 2019, 14:16 ]
Titel:  Woede over uitval treinen Den Haag-Leiden-Haarlem-A'dam

Reizigers werden vrijdagochtend overvallen door het uitvallen van de Intercitytreinen tussen Den Haag-Leiden-Haarlem-Amsterdam. Reizigersorganisatie Rover is woedend.
Juist nu NS en Prorail beterschap hadden beloofd na de chaos rond de werkzaamheden dit voorjaar bij Leiden, ging het vrijdag dus mis.
Reizigers waren niet op de hoogte gesteld van werkzaamheden. Vrijdagochtend verscheen onder de noemer storing alleen het bericht: ’Tussen Haarlem en Den Haag Centraal rijden er minder treinen door werkzaamheden’.

Wat de gevolgen waren van die werkzaamheden was niet verteld. „Vrijdagochtend bleek onverwachts dat de Intercity tussen Haarlem en Den Haag Centraal de hele dag niet rijdt. De sprinter van Haarlem naar Den Haag rijdt niet verder dan Leiden. Veel reizigers melden aan Rover dat zij onverwacht worden geconfronteerd met uitgevallen treinen of afwijkende vertrektijden”, laat Rover weten.

ProRail heeft inmiddels aan Rover laten weten vergeten te zijn de werkzaamheden aan NS door te geven waardoor er niet tijdig gecommuniceerd kon worden.

En de ellende wordt dit weekend nog groter. De werkzaamheden gaan door, waardoor er zaterdag en zondag helemaal geen treinen rijden tussen Amsterdam en Haarlem. Richting Leiden gaan er minder treinen.

Bron: Noordhollandsdagblad

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/