SPOORFORUM.nl
https://www.spoorforum.nl/spoorforum/phpBB3/

Ook in 2020 wordt uw steun gewaardeerd!
https://www.spoorforum.nl/spoorforum/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=9504
Pagina 1 van 1

Auteur:  Henk [ 21 feb 2020, 23:23 ]
Titel:  Ook in 2020 wordt uw steun gewaardeerd!

Ook in 2020 wordt uw financiële steun gewaardeerd!

We stellen het op prijs als u ons ook voor het jaar 2020 weer financieel wilt ondersteunen. Dit kan door een donatie over te maken. Ieder bedrag is welkom, hoe klein of groot ook, maar als richtlijn hanteren wij een donatie van € 10,00. Het donateurschap geldt steeds voor het aangegeven jaar. Dit wordt niet automatisch jaarlijks verlengd en schept dus geen verdere verplichtingen, hoewel we gelukkig meerdere mensen hebben die jaarlijks trouw iets overmaken.

De exploitatie- en onderhoudskosten van Spoorforum worden gedragen door de Stichting Spoorforum Activiteiten. Donaties worden altijd in de eerste plaats aangewend t.b.v. de forum- en bijkomende administratiekosten.

Rabobank (IBAN) NL19 RABO 0160 2579 72 t.n.v. St. Spoorforum Activiteiten te Oldebroek - o.v.v. donatie + jaartal en forumnaam indien van toepassing

Alle gevers (en degenen die al iets gaven) : hartelijk dank!


PS: voorheen werd er op het forum ieder jaar een nieuwe gebruikersgroep aangemaakt voor de herkenbaarheid van de donateurs. Dit is bewerkelijk, maar bovendien is dit systeem per 2019 i.v.m. de nieuwe privacywetgeving verlaten, het betreft namelijk een openbaar persoonsgegeven. Ook voorheen stelde niet iedere donateur vermelding op prijs.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/