Registreren    Aanmelden    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » Info Forum » Over Spoorforum | Informatie | Forumregels | Privacy
Auteur Bericht
 Titel: INFO Stichting Spoorforum Activiteiten
 Bericht Geplaatst: 25 okt 2008, 10:23 
Offline
Functioneel Beheerder
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 22 okt 2008, 19:24
Berichten: 1978
Woonplaats: Oldebroek
Afbeelding


De Stichting Spoorforum Activiteiten (SSA) is opgericht op 17 januari 2011 door een aantal leden van het voormalige SpoorForum Activiteitenteam (SFA). Reeds een aantal jaren werden er door hen activiteiten voor spoorwegliefhebbers georganiseerd. Na enige zeer succesvol verlopen ritten met respectievelijk verdwijnend geel SGM-II en Plan-T materieel, begon het meer serieuze vormen aan te nemen. Daarom is besloten het verder te professionaliseren door het bestuur onder te brengen in een stichting. Het bestuur van de SSA bestaat momenteel uit vier leden. Samen vormen zij een hecht en goed ingespeeld organisatieteam.

Afbeelding


Concreet is onze doelstelling, naast de continuering van het internetforum: de organisatie van activiteiten voor spoorweghobbyisten. Het zij met een onderhoudend of educatief, dan wel met een historisch karakter. Denk daarbij aan: excursieritten* of een ledenmeeting. Daarbij wordt steeds weer getracht voor de liefhebber een interessante en exclusieve activiteit te organiseren met, bijvoorbeeld bij ritten, goede fotomogelijkheden en zo mogelijk voerend via interessante (niet normale) routes. Maar bovenal: de excursie prijzen proberen wij zo gunstig mogelijk te houden!

Samenstelling bestuur:
  • P. Hinderink (voorzitter)
  • H. Rijkens (secretaris/penningmeester, webbeheer)
  • P. Eradus (bestuurslid)
  • V. de Cocq. (bestuurslid)

Als u Spoorforum een warm hart toedraagt, kunt u ons financieel steunen! Uw gedoneerde gelden worden in de eerste plaats gebruikt om te voorzien in de exploitatie- en onderhoudskosten van Spoorforum.nl. Donateurs die tevens lid zijn van Spoorforum.nl worden toegevoegd aan de herkenbare gebruikersgroep donateurs op het forum. Eventuele overschotten zullen worden aangewend om bijvoorbeeld in organisatiekosten van activiteiten te voorzien of aanschaf van middelen door de stichting. Alle werk wordt door vrijwilligers gedaan, toch zijn er desondanks echter wel degelijk onkosten aan verbonden! Als richtlijn wordt een minimum donatie van € 10,00 gevraagd.(richtlijn, een lager bedrag is ook welkom) Donaties gelden voor het kalenderjaar waarin zij ontvangen worden, tenzij anders door u aangegeven. Het donateurschap wordt niet jaarlijks automatisch verlengd en schept dus geen terugkerende verplichtingen.

U kunt uw donatie als volgt overmaken: Bankrekening NL19RABO 0160 2579 72 t.n.v. St. Spoorforum Activiteiten te Oldebroek. Vermeld bij uw overschrijving voor welk jaar de de donatie geldt en vooral uw GEBRUIKERSNAAM van het forum. Bij uw forumnaam op het forum zal de titel "donateur" verschijnen. Stelt u geen prijs op deze vermelding, laat ons het weten via een mail of pb!

__________________________________________________________________________________________

Aanmelding voor activiteiten werkt volgens het volgende vaste principe:

  • Er wordt een activiteit aangekondigd via de webiste/forum
  • Daarbij is een maximum aantal beschikbare plaatsen/deelnemers bepaald, maar vaak ook een minimum aantal deelnemers.
  • Wie mee wil (én kan op die datum!!)vult een online aanmeldingsformulier in en betaalt volgens bekendgemaakte instructies.
  • Wie betaald heeft krijgt een bevestiging en/of deelnamebewijs en verdere info.
  • Wordt de activiteit afgelast door wordt de organisatie, om welke reden dan ook, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort.
  • Bij overboeking wordt het betaalde bedrag eveneens teruggestort. Uiteraard wordt dan ook zo snel mogelijk bekend gemaakt dat er geen aanmelding meer mogelijk is.

Communicatie bij de aanmeldingsprocedure loopt bij voorkeur zo veel mogelijk via de webiste/forum en per email, dit om kosten te besparen. Mogen wij u óók begroeten tijdens een van onze activiteiten?


*Opgemerkt wordt, dat door steeds meer regelgeving, drukte op het spoor en steeds minder interessante excursiemogelijkheden, het voor ons steeds lastiger geworden is om nog excursies zoals wij die voor ogen hebben te organiseren. Dient er zich een interessante mogelijkheid aan, dan komen wij weer in actie uiteraard.

__________________________________________________________________________________________

Graag refereren we als voorbeeld aan eerdere activiteiten onder de noemer Spoorforum-Activiteiten: (i.v.m. de privacy van de deelnemers, dient u in te loggen)

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding


__________________________________________________________________________________________


Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.


Omhoog 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 
Forumoverzicht » Info Forum » Over Spoorforum | Informatie | Forumregels | Privacy


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar: