Registreren    Aanmelden    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » DIVERSEN » Raadplaat [ZOMERSTOP tot 1 sep]
Auteur Bericht
 Titel: Nieuwe SPELREGELS Raadplaat 20-12-2017
 Bericht Geplaatst: 20 dec 2017, 13:50 
Offline
Functioneel Beheerder
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 22 okt 2008, 19:24
Berichten: 2039
Woonplaats: Oldebroek
Beste mensen,

Omdat het spel regelmatig niet verloopt zoals gewenst, zijn na goed overleg in het team de regels aangepast. Er is sprake van inderdaad iets aantrekken van één regel, maar daarentegen zijn er ook 2 verruimingen, die de deelnemers meer mogelijkheden bieden het spel toch door te laten lopen. Hieronder de regels, we vragen in het bijzonder aandacht voor de rode regels, deze zijn nieuw of gewijzigd.

 • Een nieuwe Raadplaat bestaat uit één foto met maximaal 3 vragen en een eventuele bonusvraag. Stel duidelijke vragen met maar één mogelijk antwoord.
 • Degene die de vorige Raadplaat heeft gewonnen, dient een nieuwe Raadplaat te plaatsen (nieuw topic starten, graag binnen 4 dagen).
 • De volgende Raadplaat wordt pas geplaatst als de vorige plaatser klaar is en de winnaar hiertoe wordt uitgenodigd.
 • De vorige plaatser mag niet met de daaropvolgende Raadplaat meedoen; iemand die na overleg met de moderator geen nieuwe foto of vraag plaatst is eveneens uitgesloten van de volgende spelronde.
 • Mensen die, het zij structureel, het zij bij uitzondering, geen nieuwe foto willen/kunnen plaatsen, worden geacht een Raadvraag te plaatsen. Dit mag een spoors onderwerp zijn met maximaal 3 vragen daarover, maar bijvoorbeeld ook een losse vraag. Iedereen kan een al dan niet makkelijke of moeilijkere vraag verzinnen. Dit om de voortgang van het spel niet te verstoren.
 • Kun je door omstandigheden, bij uitzondering, ook geen Raadvraag plaatsen, meld dit dan aan een moderator.
 • Het eigenhandig doorgeven van beurten hoort dus tot het verleden, tenzij de Raadplaat niet geraden is, zie ook het één na laatste punt.
 • Uiteraard is het plaatsen van alleen maar een vraag alleen geoorloofd als het niet anders kan, foto's blijven de voorkeur houden!
 • De looptijd van een Raadplaat is maximaal 2 weken; wanneer (goede) antwoorden uitblijven mogen er hints gegeven worden, op door de plaatser te bepalen momenten.
 • Zijn na twee weken nog niet alle vragen goed beantwoord, dan is degene met de meeste goede antwoorden de winnaar; zijn er helemaal geen goede antwoorden gegeven, dan geeft de plaatser de antwoorden.
 • Als de Raadplaat niet geraden wordt mag de plaatser aansluitend een nieuwe raadplaat plaatsen (nieuw topic), óf de volgende raadplaat weggeven en iemand anders uitnodigen (ook nieuw topic).
 • Van deelnemers wordt enige sportiviteit gevraagd; mensen die zich moedwillig niet aan de regels houden, worden helaas van het spel uitgesloten.


Alzo is tot nader order besloten, hier moet u het mee doen....

PS: discussies over de regels in de Raadplaat-topics worden niet meer op prijs gesteld (= off-topic)

Het team.


Omhoog 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 
Forumoverzicht » DIVERSEN » Raadplaat [ZOMERSTOP tot 1 sep]


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar: