Registreren    Aanmelden    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » DIVERSEN » Aankondigingen & Advertenties
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] Auteur Bericht
 Titel: Jublileumrit Plan U Nijmeegse Spoorweg Maatschappij 10 juli
 Bericht Geplaatst: 09 jun 2021, 15:29 
Offline
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 03 maart 2014, 20:26
Berichten: 1271
Jubileumrit Nijmeegsche Spoorwegmaatschappij: in stijl reizen over Euregionale grens- en goederenlijnen

Afgelopen jaar bestond de VIEV 25 jaar, maar konden wij dit niet vieren met onze leden vanwege corona. Op zaterdag 10 juli 2021 willen wij dit alsnog vieren en om dit heugelijke feit extra cachet te geven, maken we met de onlangs gerenoveerde U151 van Stichting 2454 CREW een rondrit door onze Euregio’s. Er wordt over meerdere spoorlijnen gereden waar normaal geen reizigerstreinen komen.

De excursie start in Nijmegen om 9.30 uur door via Weert naar Budel (grens) te rijden. Via Budel en de miljoenenlijn wordt naar Vetschau (Duitsland) gereden. Via Kerkrade rijden we daarna bij Sittard de stamlijn naar Born op. Vanuit Born rijden we via Echt en Eindhoven weer terug naar Nijmegen.
Onderweg zijn vijf fotostops gepland. Doordat de ramen in de rijtuigen open kunnen is er alle gelegenheid om vanuit de trein foto’s te maken van de prachtige natuurlijke (Weerterbergen, gehele miljoenenlijn) en industriële omgeving (zinkfabriek Budel) en de goederenemplacementen en -aansluitingen. In de trein zijn dranken en snacks verkrijgbaar.

Tarieven en inschrijving
De deelnemersprijzen voor deze jubileumexcursie bedragen EUR 39,00. U kunt zich aanmelden door het betreffende bedrag over te maken op bankrekening NL22 INGB 0007 5335 17 van de VIEV onder vermelding van uw postcode/huisnummer en uw e-mailadres en telefoonnummer. Bij onvoldoende invulruimte kunt u ook een mail sturen naar info@viev.eu
Uw betaling dient uiterlijk op 1 juli te zijn bijgeschreven. Aanmelders ontvangen in volgorde van ontvangst een bericht van penningmeester Rob Oudenhoven. Het minimumaantal deelnemers bedraagt 75, het maximum 140. Bij overschrijding van het maximum is datum van ontvangst betaling leidend. Op onze website wordt een mededeling geplaatst zodra maximaal aantal deelnemers bereikt is. Voor degenen die reeds betaald hebben, maar boven het maximum aantal zitten bestaat de mogelijkheid om op een wachtlijst te worden gezet. Afmeldingen dienen uiterlijk 5 dagen voor vertrek te worden doorgegeven om voor restitutie in aanmerking te komen. Voor diegenen die op de wachtlijst staan en uiteindelijk toch niet mee kunnen vanwege het genoemde maximum wordt het inschrijfgeld binnen 5 dagen na de rit geretourneerd.

_________________
nieuwsspoor is het nieuwsaccount van Spoorforum waarmee nieuws uit andere media wordt vermeld

Uiteraard mag je op nieuwsberichten inhaken. Nieuwsspoor zal zelf nooit meediscussiëren, maar geeft slechts vergaard nieuws door. Nieuwsspoor neemt geen verantwoordelijkheid voor de vermelde nieuwsberichten.Leden mogen op eigen naam uiteraard ook andere nieuwsberichten plaatsen.


Omhoog 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 
Forumoverzicht » DIVERSEN » Aankondigingen & Advertenties


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar: