Registreren    Aanmelden    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » ACTUEEL » Actueel Museumbedrijven
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] Auteur Bericht
 Titel: Dag voor de railmuseamedewerkers – 3 november 2018
 Bericht Geplaatst: 11 sep 2018, 18:16 
Offline

Geregistreerd: 16 feb 2013, 17:42
Berichten: 8
Elk jaar komen de vrijwilligers en vaste medewerkers van alle museumspoor- en tramlijnen in Nederland bijeen, bij toerbeurt bij één van de collega-organisaties: de Dag voor de railmuseummedewerkers. Op informele wijze kijkt men bij elkaar in de keuken, ontmoet men collega’s, kan men de collectie bekijken en ideeën opdoen.
Dit jaar treedt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik (SHM) op als gastheer op zaterdag 3 november 2018. De SHM viert dit jaar namelijk dat 50 jaar geleden de eerste stoomtramrit tussen Hoorn en Medemblik plaatsvond. Aan de exacte invulling van het programma wordt nog gewerkt, maar nu staat al vast dat tijdens de Dag voor de railmuseummedewerkers ook bijzonder historisch materieel van andere organisaties zal rijden. De inzet van dit materieel symboliseert de plezierige samenwerking tussen de railmusea.
De Dag voor de railmuseummedewerkers 2018 wordt ongetwijfeld opnieuw een gezellige én inspirerende middag, met verschillende stoomtramritten, kijkjes achter de schermen, natuurlijk veel uitwisseling van kennis en informatie en aan het eind een gezellige borrel.
Markeer, als u medewerker bent bij een van de railmusea, zaterdag 3 november dus alvast in uw agenda, want u bent van harte welkom! Het programma start op 3 november om 13.00 uur. Binnenkort ontvangen de organisaties die bij Historisch Railvervoer Nederland zijn aangesloten meer informatie over deze dag, onder andere over de wijze van aanmelden.


Omhoog 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 
Forumoverzicht » ACTUEEL » Actueel Museumbedrijven


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar: