Registreren    Aanmelden    Forum    Zoeken    Help

Forumoverzicht » DIVERSEN » Spoorforum Activiteiten
Auteur Bericht
 Titel: INFO Stichting Spoorforum Activiteiten
 Bericht Geplaatst: 25 okt 2008, 10:23 
Offline
Functioneel Beheerder
Gebruikers-avatar

Geregistreerd: 22 okt 2008, 19:24
Berichten: 1775
Woonplaats: Oldebroek
Afbeelding


De Stichting Spoorforum Activiteiten (SSA) is opgericht op 17 januari 2011 door een aantal leden van het voormalige SpoorForum Activiteitenteam (SFA). Reeds een aantal jaren werden er door hen activiteiten voor spoorwegliefhebbers georganiseerd. Na enige zeer succesvol verlopen ritten met respectievelijk verdwijnend geel SGM-II en Plan-T materieel, begon het meer serieuze vormen aan te nemen. Daarom is besloten het verder te professionaliseren door het bestuur onder te brengen in een stichting. Het bestuur van de SSA bestaat momenteel uit vier leden. Samen vormen zij een hecht en goed ingespeeld organisatieteam.

Afbeelding


Concreet is onze doelstelling, naast de continuering van het internetforum: de organisatie van activiteiten voor spoorweghobbyisten. Het zij met een onderhoudend of educatief, dan wel met een historisch karakter. Denk daarbij aan: excursieritten, bezoeken aan (museum)bedrijven, werkplaatsen of fabrikanten in groepsverband en meetings. Daarbij wordt steeds weer getracht voor de liefhebber een interessante en exclusieve activiteit te organiseren met, bijvoorbeeld bij ritten, goede fotomogelijkheden en zo mogelijk voerend via interessante (niet normale) routes. Maar bovenal: de excursie prijzen proberen wij zo gunstig mogelijk te houden! Donaties worden altijd in de eerste plaats aangewend voor de kosten van het forum. De SSA heeft geen winstoogmerk. Inkomsten worden verkregen uit donaties, fondsenwerving en eventuele subsidies of giften. Nieuwe activiteiten en bijbehorende verdere informatie worden op deze pagina en op spoorforum.nl vermeld.

Samenstelling bestuur:
  • P. Hinderink (voorzitter)
  • H. Rijkens (secretaris/penningmeester, webbeheer)
  • P. Eradus (bestuurslid)
  • V. de Cocq. (bestuurslid)

Als u Spoorforum een warm hart toedraagt, kunt u ons financieel steunen! Uw gedoneerde gelden worden in de eerste plaats gebruikt om te voorzien in de exploitatie- en onderhoudskosten van Spoorforum.nl. Donateurs die tevens lid zijn van Spoorforum.nl worden toegevoegd aan de herkenbare gebruikersgroep donateurs op het forum. Eventuele overschotten zullen worden aangewend om bijvoorbeeld in organisatiekosten van activiteiten te voorzien of aanschaf van middelen door de stichting. Alle werk wordt door vrijwilligers gedaan, toch zijn er desondanks echter wel degelijk onkosten aan verbonden! Als richtlijn wordt een minimum donatie van € 10,00 gevraagd. Donaties gelden voor het kalenderjaar waarin zij ontvangen worden, tenzij anders door u aangegeven. Het donateursschap wordt niet jaarlijks automatisch verlengd en schept dus geen terugkerende verplichtingen.

Informatie over hoe te doneren, klik hier

__________________________________________________________________________________________

Aanmelding voor activiteiten werkt volgens het volgende vaste principe:

  • Er wordt een activiteit aangekondigd via de webiste/forum
  • Daarbij is een maximum aantal beschikbare plaatsen/deelnemers bepaald, maar vaak ook een minimum aantal deelnemers.
  • Wie mee wil (én kan op die datum!!)vult een online aanmeldingsformulier in en betaalt volgens bekendgemaakte instructies.
  • Wie betaald heeft krijgt een bevestiging en/of deelnamebewijs en verdere info.
  • Wordt de activiteit afgelast door wordt de organisatie, om welke reden dan ook, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort.
  • Bij overboeking wordt het betaalde bedrag eveneens teruggestort. Uiteraard wordt dan ook zo snel mogelijk bekend gemaakt dat er geen aanmelding meer mogelijk is.

Communicatie bij de aanmeldingsprocedure loopt bij voorkeur zo veel mogelijk via de webiste/forum en per email, dit om kosten te besparen. Mogen wij u óók begroeten tijdens een van onze activiteiten?

__________________________________________________________________________________________

Graag refereren we als voorbeeld aan eerdere activiteiten onder de noemer Spoorforum-Activiteiten:

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding


__________________________________________________________________________________________


Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.


Omhoog 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 
 Pagina 1 van 1 [ 1 bericht ] 
Forumoverzicht » DIVERSEN » Spoorforum Activiteiten


Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

 
 

 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit forum
Je mag geen reacties plaatsen op onderwerpen in dit forum
Je mag je berichten niet wijzigen in dit forum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit forum
Je mag geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoeken naar:
Ga naar: